Joost Gribling

Met ingang van 1 oktober 2022 word ik de nieuwe beheerder van de Schakel in Hooge Mierde. Graag wil ik me nader bij u voorstellen: mijn naam is Joost Gribling (51), van oorsprong kom ik uit Schijndel en sinds september 2021 woon ik in Bladel.
Na mijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam (1989-1992), heb ik tot 2000 bij het Bayerische Staats Ballet in München gedanst als balletdanser.
Toen mijn danscarrière ten einde liep ben ik 1998 naar Curaçao vertrokken en heb daar mijn eigen balletschool opgestart waarvoor ik diverse evenementen heb georganiseerd. Mijn ouders hadden op Curaçao een militair tehuis, alwaar ik diverse beheerderstaken heb uitgevoerd.
In 2001 ben ik terug naar Nederland gegaan en heb daar nog 10 jaar balletles gegeven in Bladel, Eersel en Bergeijk.
Uiteindelijk ben ik in Tilburg een BBL-opleiding verzorgende IG  gaan volgen en ben daarna gaan werken in de thuiszorg als individuele begeleider en hulp.
Toen ik de uitdagende beheerdersfunctie bij de Schakel voorbij zag komen, heb ik daarop direct gereageerd. Na een fijn gesprek met het bestuur, heb ik de kans gekregen om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen.
Ik kijk uit naar de samenwerking met Hooge Mierde en hoop dat de mensen die van de Schakel gebruik maken zich thuis blijven voelen of gaan voelen.

Tot binnenkort in de Schakel!
Joost Gribling

u kunt per 01 oktober contact opnemen met Joost via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.